Wij zijn een jonge en dynamische schoonheidssalon

Schoonheidsspecialist Velsen-Zuid

welkom bij the body manager in Velsen-Zuid

Behandeling naar uw wens

Voor een schoonheidsbehandeling in Velsen-Zuid bent u bij The BodyManager aan het juiste adres. Wij zijn een uitgebreide schoonheidssalon met een eigen esthetisch arts. We verzorgen verschillende behandelingen zoals manicure- en pedicure behandelingen, massages, lipolyse, ooglidcorrecties en anti-rimpel behandelingen. Onze schoonheidsspecialist in Velsen-Zuid trakteert u graag op een ontspannen dag.

Gezichtsbehandeling

Heeft u last van onzuiverheden in het gezicht, zoals puistjes of mee-eters? Bij een gezichtsbehandeling in Velsen-Zuid kunt u dit laten verwijderen. De schoonheidsspecialiste kijkt naar uw type huid en zal een daarvoor geschikt reinigingsproduct gebruiken om het gezicht te reinigen. Vervolgens kiest de specialiste een geschikte behandeling speciaal voor de wensen van uw huid. Deze behandeling kan bestaan uit een scrub of peeling voor het gezicht, een stoombehandeling en eventueel een gezichtsmassage. Naast deze gezichtsbehandeling kan er altijd gekozen worden voor meer uitgebreide behandelingen zoals het aanbrengen van make-up, het epileren van de wenkbrauwen of het verven van de wimpers. Maak uw wensen vooral kenbaar voorafgaand aan de behandeling, zodat de schoonheidsspecialiste in Velsen-Zuid u met een gelukkig en ontspannen gevoel weer laat vertrekken.

Schoonheidssalon in Velsen-Zuid

In onze schoonheidssalon geven wij al onze klanten graag een prettige ervaring. Iedereen van jong tot oud is welkom om te komen genieten van een behandeling waarbij we oog hebben voor uw gezondheid en ontspanning. Wij gaan voor een persoonlijke benadering en gebruiken graag natuurlijke producten die uw welzijn en gezondheid bevorderen. Na een bezoek aan onze salon voelt u zich ontspannen en natuurlijk nog mooier!

​Prijzen

Binnen TheBodyManager heeft iedere medewerker zijn eigen specialiteiten en verantwoordelijkheiden om zorg te dragen voor de kwaliteit van zijn behandeling. U krijgt een behandeling die is aangepast naar uw persoonlijke wensen en benodigdheden. Ook volgen wij nauwlettend nieuwe ontwikkelingen en bekijken wij of deze ook in uw voordeel kunnen zijn.

Schoonheidssalon TheBodymanager schoonheidsspecialist

Ervaringen

Wat zeggen onze klanten

"Wordt daar altijd heel vriendelijk geholpen en het email contact is ook heel erg snel."

"Een prachtige zaak. Zeer zorgvuldig en professioneel en weten echt wat ze doen. Ben heel erg blij met het resultaat. De volgende zeker ga ik zeker ook kijken bij the body Manager."

"Aardig personeel en een gemoedelijke huiselijke sfeer! Mijn moeder is goed geholpen en erg blij met haar behandeling door de schoonheidsspecialiste."

"Weer lekker behandeld!"

Get in touch

Trakteer jezelf op een manicure behandeling