Behandelingen

Manicure Velsen-Zuid

Manicure behandeling

Bij een manicurebehandeling in Velsen-Zuid worden de handen en vingernagels behandeld en verzorgd. Onze manicure voert allerlei verzorgende handelingen uit aan de handen. De nagelriemen worden op correcte wijze teruggeduwd en worden licht ingemasseerd met een verzorgende olie of lotion. De nagels worden gevijld en gepolijst. Als u er behoeft aan heeft worden de nagels ook gelakt met een basislak en topcoat naar keuze. Tot slot krijgen de handen een lichte massage en worden deze tegelijkertijd ingesmeerd met een verzorgende crème. Na een manicurebehandeling in Velsen-Zuid bent u weer helemaal ontspannen!

Last van droge handen of gebarsten nagelriemen?

Droge handen kunnen ontzettend vervelend zijn. Het geeft een onprettig gevoel en de huid kan zelfs gaan barsten als hier niks aan gedaan wordt. Herkent u dit? U kunt natuurlijk zelf een handcrème gebruiken, maar een bezoek brengen aan de manicure in Velsen-Zuid is nog verstandiger! De manicure is gespecialiseerd in handen en nagels en kan dus precies de juiste behandeling inclusief crème geven. Bij gebarsten nagelriemen zal de manicure een geschikte olie of crème gebruiken en tips geven om dit in de toekomst te voorkomen.

Manicure in Velsen-Zuid

Uw handen zijn uw visitekaartje! We willen daarom dat ze er op hun mooist uitzien. Voor een ontspannen en verzorgende manicurebehandeling in Velsen-Zuid kunt u terecht in de schoonheidssalon van The BodyManager. Hier verzorgen we uw handen en nagels zeer secuur. Wij bieden een basismanicure aan maar ook een uitgebreide manicure waarin uw handen en nagels extra verzorging krijgen. Wij gebruiken producten van hoge kwaliteit die ook nog eens dierproefvrij zijn. Een manicurebehandeling in Velsen-Zuid staat namelijk garant voor kwaliteit en gezondheid!

Voor manicure behandelingen gebruiken we bij TheBodyManager in Velsen-Zuid OPI producten. OPI’s hand- en nagelverzorgende producten onderscheiden zich door hun hoge kwaliteit en zijn dierproefvrij.

Ervaringen

Wat zeggen onze klanten

"Wordt daar altijd heel vriendelijk geholpen en het email contact is ook heel erg snel."

"Een prachtige zaak. Zeer zorgvuldig en professioneel en weten echt wat ze doen. Ben heel erg blij met het resultaat. De volgende zeker ga ik zeker ook kijken bij the body Manager."

"Aardig personeel en een gemoedelijke huiselijke sfeer! Mijn moeder is goed geholpen en erg blij met haar behandeling door de schoonheidsspecialiste."

"Weer lekker behandeld!"

Get in touch

Trakteer jezelf op een manicure behandeling