Behandelingen

Cryo slimming

Cryo slimming:
weg met vet!

U bent flink afgevallen, maar raakt die laatste pondjes maar niet kwijt? Zijn uw buik en billen u al jaren een doorn in het oog? Met cryo-slimming kunt u op betaalbare wijze én medisch verantwoord een einde maken aan overtollig vet. Bij TheBodyManager nabij IJmuiden, gevestigd in Velsen-Zuid en goed bereikbaar, is cryo-slimming specialist Eric de Weerdt u graag van dienst.

Cryo wat?

Cryo-slimming is het verwijderen van vet door het bevriezen van vetcellen. Het kan gebruikt worden op gebieden boven en onder de buik, op de armen, de benen de rug en de hals. Ook de zogenaamde ‘lovehandles’ kunnen verminderd worden met de inzet van cryo-slimming.

Tijdens een cryo-slimming behandeling worden er op de door u gewenste zones vacuüm pads geplaatst. Deze blijven ongeveer 40 minuten zitten. De pads zorgen ervoor dat de vetcellen in het gebied bevriezen en worden afgebroken. Vetcellen gaan namelijk spontaan dood bij een temperatuur rond het vriespunt. Afgebroken vetcellen worden door het lichaam zelf via een natuurlijke wijze afgebroken.

Cryo-slimming bij TheBodyManager

Cryo-slimming wordt bij TheBodyManager in IJmuiden, goed bereikbaar vanaf Beverwijk en Haarlem met de grootst mogelijke zorg uitgevoerd. De behandeling dient na twee maanden herhaald te worden. Gemiddeld zijn drie tot vier behandelingen noodzakelijk. Er kunnen vier koppen geplaatst worden en de kosten gaan per kop. Behandelend specialist E. de Weerdt agb code 90117487.

Ervaringen

Wat zeggen onze klanten

"Wordt daar altijd heel vriendelijk geholpen en het email contact is ook heel erg snel."

"Een prachtige zaak. Zeer zorgvuldig en professioneel en weten echt wat ze doen. Ben heel erg blij met het resultaat. De volgende zeker ga ik zeker ook kijken bij the body Manager."

"Aardig personeel en een gemoedelijke huiselijke sfeer! Mijn moeder is goed geholpen en erg blij met haar behandeling door de schoonheidsspecialiste."

"Weer lekker behandeld!"

Get in touch

Trakteer jezelf op een manicure behandeling