Behandelingen

Massage

Massage bij TheBodyManager: zeker goed!

Soms bent u toe aan ontspanning. Een massage bij TheBodyManager in IJmuiden, goed bereikbaar vanaf Beverwijk of Haarlem zal u zeker goed doen. Onze masseuses zijn echte professionals die precies weten waar een goed massage aan moet voldoen. Wij bieden onder andere klassieke en Hamman massages aan, daarnaast voeren wij ook veel massages aan handen en voeten uit. Bij een bezoek aan onze vestiging zult u helemaal tot rust komen.

Specifieke klachten

Massages helpen u niet alleen tot rust te komen. Ook wanneer u specifieke klachten heeft, kunnen ze uitkomst bieden. Klachten na het sporten? Met een sportmassage in een van onze locaties in IJmuiden, goed bereikbaar vanaf Beverwijk of Haarlem zullen klachten verminderd worden en kunnen verder problemen voorkomen worden.

Een TBM massage kan -net als Breuss- rugklachten helpen verminderen. Daarnaast kan het chronische pijn doen afnemen. Om uw spieren met regelmaat te ontspannen raden wij onze Hot Stone of kruidenstempelmassage aan. Kruidenstempels verspreiden een aangename geur die het wellness-effect verhoogt. Bovendien activeert het de doorbloeding en de stofwisseling. Het dringt door tot in de organen.

massage IJmuiden - TheBodyManager

Reserveren

Zoals gezegd kunt u met een massage heerlijk ontspannen. Ook kunnen (licht) lichamelijke klachten verminderd worden. Benieuwd naar de mogelijkheden of een massage boeken? Neem dan even contact op met TheBodyManager in IJmuiden, goed bereikbaar vanaf Beverwijk of Haarlem. Wij staan voor u klaar!

Wij bieden u een massage pakket aan bestaande uit:

Klassieke massage
Breusse massage bij rugklachten
Hamman Massage
Sport massage
Hotstone massage
Kruidenstempelmassage
TBM massage
Hand en voet massage
& Andere massages

Ervaringen

Wat zeggen onze klanten

"Wordt daar altijd heel vriendelijk geholpen en het email contact is ook heel erg snel."

"Een prachtige zaak. Zeer zorgvuldig en professioneel en weten echt wat ze doen. Ben heel erg blij met het resultaat. De volgende zeker ga ik zeker ook kijken bij the body Manager."

"Aardig personeel en een gemoedelijke huiselijke sfeer! Mijn moeder is goed geholpen en erg blij met haar behandeling door de schoonheidsspecialiste."

"Weer lekker behandeld!"

Get in touch

Trakteer jezelf op een manicure behandeling