Behandelingen

Massage

Massage bij TheBodyManager: zeker goed!

Soms bent u toe aan ontspanning. Een massage bij TheBodyManager nabij IJmuiden, gevestigd in Velsen-Zuid en goed bereikbaar, zal u zeker goed doen. Onze masseuses zijn echte professionals die precies weten waar een goed massage aan moet voldoen. Wij bieden onder andere klassieke en Hamman massages aan, daarnaast voeren wij ook veel massages aan handen en voeten uit. Bij een bezoek aan salon zult u helemaal tot rust komen. TheBodyManager biedt klassieke massage aan van 25 of 55 minuten, ter ontspanning of gericht op klanten. Een massage activeert de doorbloeding en de stofwisseling, ontspant spieren & geest en harmoniseert de meridianen. 

Specifieke klachten

Massages helpen u niet alleen tot rust te komen. Ook wanneer u specifieke klachten heeft, kunnen ze uitkomst bieden. Klachten na het sporten? Met een sportmassage in onze salon nabij IJmuiden, gevestigd in Velsen-Zuid en goed bereikbaar, zullen klachten verminderd worden en kunnen verder problemen voorkomen worden.

Een massage kan rugklachten helpen verminderen. Daarnaast kan het chronische pijn doen afnemen. Om uw spieren met regelmaat te ontspannen raden wij onze ontspanningsmassage of kruidenstempelmassage aan. Kruidenstempels verspreiden een aangename geur die het wellness-effect verhoogt. Bovendien activeert het de doorbloeding en de stofwisseling. Het dringt door tot in de organen.

massage IJmuiden - TheBodyManager

Reserveren

Zoals gezegd kunt u met een massage heerlijk ontspannen. Ook kunnen (licht) lichamelijke klachten verminderd worden. TheBodyManager biedt klassieke massages aan van 25 of 55 minuten. Benieuwd naar de mogelijkheden of een massage boeken? Neem dan even contact op met TheBodyManager nabij IJmuiden, gevestigd in Velsen-Zuid en goed bereikbaar​. Wij staan voor u klaar!

Wij bieden u een massage pakket aan bestaande uit:

Klassieke massage
Hamman Massage
Sport massage
Kruidenstempelmassage
Hand en voet massage
& Andere massages

Ervaringen

Wat zeggen onze klanten

"Wordt daar altijd heel vriendelijk geholpen en het email contact is ook heel erg snel."

"Een prachtige zaak. Zeer zorgvuldig en professioneel en weten echt wat ze doen. Ben heel erg blij met het resultaat. De volgende zeker ga ik zeker ook kijken bij the body Manager."

"Aardig personeel en een gemoedelijke huiselijke sfeer! Mijn moeder is goed geholpen en erg blij met haar behandeling door de schoonheidsspecialiste."

"Weer lekker behandeld!"

Get in touch

Trakteer jezelf op een manicure behandeling