Behandelingen

Pedicure Velsen-Zuid

Pedicure in Velsen-Zuid

The BodyManager is het adres voor een pedicurebehandeling in Velsen-Zuid. De pedicure heeft zichzelf gespecialiseerd in de behandeling en de verzorging van voeten. Vooral de huid van de voeten en de teennagels worden door de pedicure verzorgd. Bij een pedicure in Velsen-Zuid worden de nagels geknipt, gefreesd en gevijld, allemaal naar wens van de klant. Ook het verwijderen van eelt en likdoorns, of het geven van voetmassages kunnen onderdeel uitmaken van uw pedicurebehandeling. Heeft u last van kloven of ingegroeide nagels, of wilt u uw teennagels mooi laten lakken? Met al deze vragen kunt u terecht bij de pedicure in Velsen-Zuid.

Medisch pedicure Velsen-Zuid

Ook voor een medische pedicurebehandeling kunt u terecht bij The BodyManager. Een medische pedicure heeft een aanvullende opleiding gevolgd om ook mensen met een verhoogd risico op complicaties te kunnen behandelen. Bij de medisch pedicure Velsen-Zuid kunt u terecht voor uitgebreide voetverzorging bij bijvoorbeeld reuma en diabetes. Vooral bij mensen met suikerziekte is een goede voetverzorging essentieel. Doordat de ziekte kan leiden tot een slechte doorbloeding ontstaan makkelijk kleine wondjes aan de voeten die slecht genezen. Als dit verwaarloost wordt kan dit leiden tot ontstekingen. De medisch pedicure is opgeleid om dit soort voetproblemen te voorkomen en te helpen genezen. Ook voor nagelreparaties en drukverdelende technieken om voetproblemen te voorkomen kunt u terecht bij de medisch pedicure in Velsen-Zuid.

Voetproblemen

Heeft u last van voetproblemen zoals een ingegroeide teennagel of een schimmelnagel of kalknagel? Dit zijn allemaal vervelende aandoeningen aan de voeten die zorgen voor een vervelend of zelfs pijnlijk gevoel. Met welke aandoening u ook te maken hebt, het belemmert u in uw dagelijkse activiteiten. Met deze en andere voetproblemen kunt u terecht bij de pedicure of medisch pedicure in Velsen-Zuid.

Ervaringen

Wat zeggen onze klanten

"Wordt daar altijd heel vriendelijk geholpen en het email contact is ook heel erg snel."

"Een prachtige zaak. Zeer zorgvuldig en professioneel en weten echt wat ze doen. Ben heel erg blij met het resultaat. De volgende zeker ga ik zeker ook kijken bij the body Manager."

"Aardig personeel en een gemoedelijke huiselijke sfeer! Mijn moeder is goed geholpen en erg blij met haar behandeling door de schoonheidsspecialiste."

"Weer lekker behandeld!"

Get in touch

Trakteer jezelf op een manicure behandeling