Behandelingen

Afslanken

De afslankkuur van dit moment: het Momentum® lifestyle programma

Op zoek naar een verantwoorde afslankkuur die helpt vet te verwijderen, maar waarbij u ook een gezond eetpatroon opbouwt? Bij TheBodyManager in IJmuiden, goed bereikbaar vanaf Beverwijk en Haarlem zijn we erg enthousiast over het Momentum® lifestyle programma. Deze afslankkuur helpt u slank te worden en slank te blijven met een doelgericht driefasenplan. Een afslankkuur waarmee u op gezonde wijze – onder begeleiding van een gecertificeerd Momentum® Coach – gewicht verliest en belangrijker: een uitgebalanceerd voedings- en bewegingspatroon krijgt aangeleerd.

Hoe het werkt

Het Momentum® programma is een afslankkuur die bestaat uit een dieetfase, een stabilisatiefase en een levensfase. In de dieetfase combineert u een uitgebalanceerd dieet met twee voedingssupplementen die (waar nodig) tekorten of extra behoeften in de voeding aanvullen. De dieetfase duurt 27 dagen. Na de dieetfase gaat u door naar de stabiliteitsfase en vult u het dieet langzaam aan tot een normaal eetpatroon om uw nieuwe gewicht te stabiliseren. De derde en ­laatste fase van de afslankkuur bestaat uit voedingsrichtlijnen, bewegingstips en voorbeeldrecepten om uw ­gezonde levens­stijl vast te houden.

De dieetfase van deze afslankkuur bestaat niet uit maaltijdvervangers, maar uit gezonde en smakelijke recepten met veel groenten, fruit, vis en vlees.

Een afslankkuur voor iedereen

Mannen en vrouwen die op verantwoorde wijze willen afvallen en gezond willen leven, zijn gebaat bij de Momentum® afslankkuur. Het programma is goed vol te houden en u wordt persoonlijk begeleid door de medewerkers van TheBodyManager in IJmuiden, goed bereikbaar vanaf Beverwijk en Haarlem. Wekelijks worden vet, vocht en spiermassa gemeten. Tijdens de zogenoemde stabilisatiefase van deze afslankkuur bouwt u een gezond eetpatroon op, waardoor het jojo-effect achterwege blijft en waar u de rest van uw leven profijt van kunt hebben.

Ook kun u voor Cryolipolyse terecht!

Ervaringen

Wat zeggen onze klanten

"Wordt daar altijd heel vriendelijk geholpen en het email contact is ook heel erg snel."

"Een prachtige zaak. Zeer zorgvuldig en professioneel en weten echt wat ze doen. Ben heel erg blij met het resultaat. De volgende zeker ga ik zeker ook kijken bij the body Manager."

"Aardig personeel en een gemoedelijke huiselijke sfeer! Mijn moeder is goed geholpen en erg blij met haar behandeling door de schoonheidsspecialiste."

"Weer lekker behandeld!"

Get in touch

Trakteer jezelf op een manicure behandeling