Behandelingen

Afslanken

​EMS: De toekomst van efficiënt trainen

Electro Musculaire Stimulatie (EMS) is een revolutionaire methode die de manier waarop we denken over fitness en spierversterking verandert. Door middel van EMS kunnen individuen een intensieve workout ervaren die gelijkstaat aan 3000 sit-ups in slechts 30 minuten. Dit wordt mogelijk gemaakt door elektrische impulsen die direct naar de spieren worden gestuurd, waardoor ze samentrekken en versterken zonder traditionele oefeningen. Het resultaat is niet alleen een toename in spiermassa, maar ook een hoger energieverbruik en dus meer vetverbranding. Deze methode is ideaal voor diegenen die efficiënt willen afvallen en hun lichaam willen verstevigen.

Bij The BodyManager in Velsen-Zuid raden we aan om te starten met zes behandelingen, met een maximum van twee behandelingen per week, gevolgd door een onderhoudssessie eens per maand. Deze gestructureerde aanpak zorgt voor optimale resultaten en een duurzame verbetering van je fysieke conditie.

Samenwerking met personal trainer

De combinatie van EMS-training met de begeleiding van Personal Trainer Jeroen Duin verhoogt de effectiviteit van het programma. Jeroen’s expertise in het ontwikkelen van gepersonaliseerde trainingsplannen, afgestemd op jouw unieke lichaamsbouw en fitnessdoelen, complementeren de EMS-behandelingen perfect. Deze synergetische aanpak zorgt voor snellere en meer zichtbare resultaten, waardoor je jouw fitnessdoelen sneller bereikt.

Belang van voedingsstatus

Een ander cruciaal aspect van een succesvol EMS-programma is de aandacht voor voeding. Bij TheBodyManager begrijpen we dat een evenwichtig dieet, rijk aan essentiële vitamines en mineralen, fundamenteel is voor het behalen van optimale resultaten. Daarom bieden we metingen aan om tekorten in vitamines en mineralen te identificeren. Op basis van deze metingen stellen we een gericht supplementenplan op, om ervoor te zorgen dat je lichaam alles heeft wat het nodig heeft om te presteren en te herstellen. “Weer in Balans” is ons motto, waarbij we streven naar een holistische benadering van gezondheid en welzijn.

Onderhoud is de sleutel tot succes

Consistentie en onderhoud zijn essentieel voor langdurig succes met EMS-training. Na de initiële fase van zes behandelingen, is het belangrijk om de spierkracht en conditie te onderhouden met regelmatige sessies, idealiter één keer per maand. Deze onderhoudssessies helpen niet alleen bij het behouden van de opgebouwde spiermassa en conditie, maar zorgen ook voor aanhoudende verbeteringen over tijd. Ons team bij TheBodyManager staat klaar om je te ondersteunen bij elke stap op weg naar een fitter en gezonder lichaam.

Door de unieke combinatie van geavanceerde EMS-technologie, persoonlijke training, en voedingsadvies biedt TheBodyManager in Velsen-Zuid een allesomvattende oplossing voor iedereen die streeft naar een efficiëntere en effectievere manier om te trainen. Stap in de toekomst van fitness met EMS en ervaar zelf de transformatieve effecten op je lichaam.

Ervaringen

Wat zeggen onze klanten

"Wordt daar altijd heel vriendelijk geholpen en het email contact is ook heel erg snel."

"Een prachtige zaak. Zeer zorgvuldig en professioneel en weten echt wat ze doen. Ben heel erg blij met het resultaat. De volgende zeker ga ik zeker ook kijken bij the body Manager."

"Aardig personeel en een gemoedelijke huiselijke sfeer! Mijn moeder is goed geholpen en erg blij met haar behandeling door de schoonheidsspecialiste."

"Weer lekker behandeld!"

Get in touch

Trakteer jezelf op een manicure behandeling