Behandelingen

Pedicure behandeling

Medische pedicure behandelingen: weg met pijn en problemen

Veel Nederlanders hebben last van verschillende voetaandoeningen zoals eelt, kalknagels likdoorns. In principe aandoeningen die goed te behandelen zijn. Bij mensen met een ziekte (bijvoorbeeld diabetes, spasticiteit of reuma) is de kans op complicaties groter. Zij hebben baat bij een medische pedicure behandeling waarbij passende specialistische handelingen worden uitgevoerd. TheBodyManager kan u helpen, wij zitten gevestigd in Velsen-Zuid nabij IJmuiden en zijn goed bereikbaar. We zijn een KRP Geregistreerd lid van ProVoet en onze medische pedicure behandelingen worden vergoed door zorgverzekeraars.

Een eigen specialist

TheBodyManager is het juiste adres voor de verzorging van diabetische, reumatische en moeilijke voeten. Onze medisch pedicure Tanya Verhoef is er speciaal voor u. Zij is in staat passende behandelingen uit te voeren gericht op preventie en pijnklachtvermindering. De medische pedicure behandelingen zij uitvoert lopen uiteen van het plaatsen van nagelbeugels en het maken van ortheses, tot het uitvoeren van nagelreparaties met acryltechniek en het drukvrij leggen van locaties aan de voet.

Een medische pedicure behandeling reserveren

Alle medische pedicure behandelingen voldoen aan hoge eisen. Onze medisch pedicure specialist volgt daarom regelmatig een bijscholing. Bij TheBodyManager, nabij IJmuiden gevestigd in Velsen-Zuid tegenwoordig en goed bereikbaar, weten we daardoor precies wat uw voeten nodig hebben. Er is een nauwe samenwerking met de lokale podotherapeuten en huisartsen.

Wij maken onder andere gebruik van de producten Laufwinder, samenwerkende pedicures en mesitran medicinale honing zalf.
Maak vrijblijvend een afspraak voor een medische pedicure behandeling.

Ervaringen

Wat zeggen onze klanten

"Wordt daar altijd heel vriendelijk geholpen en het email contact is ook heel erg snel."

"Een prachtige zaak. Zeer zorgvuldig en professioneel en weten echt wat ze doen. Ben heel erg blij met het resultaat. De volgende zeker ga ik zeker ook kijken bij the body Manager."

"Aardig personeel en een gemoedelijke huiselijke sfeer! Mijn moeder is goed geholpen en erg blij met haar behandeling door de schoonheidsspecialiste."

"Weer lekker behandeld!"

Get in touch

Trakteer jezelf op een manicure behandeling