Behandelingen

Caci behandeling

Deskundige CACI behandeling

Hét alternatief voor botulinum en fillers is de CACI behandeling. Deze behandeling van huid en spiertonus van het gelaat die kan worden uitgevoerd zonder te hoeven snijden en gaat huidveroudering tegen. Tijdens een CACI behandeling wordt de gelaatspier optimaal getraind met behulp van een gepatenteerd microsysteem. Hierdoor neemt de aanmaak van collageen en elastine vezels toe met meer dan 60%.

Een diversiteit aan mogelijkheden

Een CACI behandeling is veilig en pijnloos en zorgt binnen 6 weken voor een zichtbare huidverbetering. Het is medisch verantwoord, veilig en geschikt voor zowel mannen als vrouwen tussen 25 en 100 jaar. Behalve als behandeling van huid en spiertonus van het gelaat ​is de CACI behandeling ook bruikbaar bij behandeling van kaaklijn verbetering en ter ondersteuning van spierversterking en afvallen. Hoe vaak een CACI behandeling moet worden uitgevoerd en wat de uiteindelijke kosten zijn, is afhankelijk van de specifieke behandeling die u wenst. We gaan altijd voor een optimaal resultaat.

CACI behandelingen in onze vestiging in Velsen-Zuid

CACI behandelingen worden vooral toegepast bij gezicht, kaaklijn en oogwallen. TheBodyManager voert de CACI behandelingen uit Velsen-Zuid en is goed bereikbaar. Uiteraard alleen door deskundige medewerkers en volgens uw eigen wensen.

Ervaringen

Wat zeggen onze klanten

"Wordt daar altijd heel vriendelijk geholpen en het email contact is ook heel erg snel."

"Een prachtige zaak. Zeer zorgvuldig en professioneel en weten echt wat ze doen. Ben heel erg blij met het resultaat. De volgende zeker ga ik zeker ook kijken bij the body Manager."

"Aardig personeel en een gemoedelijke huiselijke sfeer! Mijn moeder is goed geholpen en erg blij met haar behandeling door de schoonheidsspecialiste."

"Weer lekker behandeld!"

Get in touch

Trakteer jezelf op een manicure behandeling