Behandelingen

Manicure behandeling

Vakkundige en verrassende manicure behandelingen

Je handen zijn je visitekaartje! We willen daarom dat ze er op hun mooist uitzien. Voor een heerlijke manicure behandeling kunt u terecht bij TheBodyManager in IJmuiden, Beverwijk, Zandvoort of Haarlem. Hier verzorgen we uw nagels, nagelriemen en handen zeer secuur. Een manicure behandeling in een van deze vestigingen levert gegarandeerd een goed resultaat op.

Onze behandelingen

Bij TheBodyManager in IJmuiden, Beverwijk, Zandvoort en Haarlem kunt u voor verschillende manicure behandelingen terecht. We bieden onder andere een basismanicure (verzorging van nagels) aan, maar ook de Manicure Speciaal (verzorging van nagels en handen inclusief paraffine pakking) is mogelijk. Wij bieden daarnaast een French Manicure behandeling aan voor zowel de handen als voeten. Ook mannen zijn voor een manicure behandeling in IJmuiden, Beverwijk, Zandvoort of Haarlem van harte welkom.

Topproducten voor manicure behandelingen

Voor manicure behandelingen gebruiken we bij TheBodyManager OPI producten. OPI’s hand- en nagelverzorgende producten onderscheiden zich door hun hoge kwaliteit en zijn dierproefvrij. De nagellakken zijn zeer geliefd bij beroemdheden als Madonna, Jennifer Lopez, Reese Witherspoon en Barbra Streisand.

Bij OPI staan de gezondheid en kwaliteit van de natuurlijke nagel altijd op de eerste plaats. Net als bij TheBodyManager. Met onze manicure behandelingen in IJmuiden, Beverwijk, Zandvoort of Haarlem bieden we optimale verzorging van uw handen.

De nagellakken en verzorgende hand en voet producten van OPI zijn ook bij ons te koop.

Ervaringen

Wat zeggen onze klanten

"Wordt daar altijd heel vriendelijk geholpen en het email contact is ook heel erg snel."

"Een prachtige zaak. Ben bij Schoonheidsspecialiste Roos geweest. Zeer zorgvuldig en professioneel en weet echt wat zij doet. Ben heel erg blij met het resultaat. De volgende zeker ga ik zeker ook bij haar collega's kijken bij the body Manager."

"Aardig personeel en een gemoedelijke huiselijke sfeer! Mijn moeder is goed geholpen en erg blij met haar permanente make up gedaan door de schoonheidsspecialiste Roos."

"Weer lekker behandeld!"

Get in touch

Trakteer jezelf op een ontspannende dag