Behandelingen

Manicure behandeling

Vakkundige en verrassende manicure behandelingen

Je handen zijn je visitekaartje! We willen daarom dat ze er op hun mooist uitzien. Voor een heerlijke manicure behandeling kunt u terecht bij TheBodyManager nabij IJmuiden (gevestigd in Velsen-Zuid en goed bereikbaar). Hier verzorgen we uw nagels, nagelriemen en handen zeer secuur. Een manicure behandeling in onze manicure salon levert gegarandeerd een goed resultaat op.

Onze behandelingen

Bij TheBodyManager nabij IJmuiden, gevestigd in Velsen-Zuid en goed bereikbaar, kunt u voor verschillende manicure behandelingen terecht. We bieden onder andere een basismanicure (verzorging van nagels) aan, maar ook de Manicure Speciaal (verzorging van nagels en handen inclusief paraffine pakking) is mogelijk. Ook mannen zijn voor een manicure behandeling nabij IJmuiden, we zijn gevestigd in Velsen-Zuid (en goed bereikbaar) van harte welkom.

Topproducten voor manicure behandelingen

Voor manicure behandelingen gebruiken we bij TheBodyManager OPI producten. OPI’s hand- en nagelverzorgende producten onderscheiden zich door hun hoge kwaliteit en zijn dierproefvrij. De nagellakken zijn zeer geliefd bij beroemdheden als Madonna, Jennifer Lopez, Reese Witherspoon en Barbra Streisand.

Bij OPI staan de gezondheid en kwaliteit van de natuurlijke nagel altijd op de eerste plaats. Net als bij TheBodyManager. Met onze manicure behandelingen nabij IJmuiden, gevestigd in Velsen-Zuid en goed bereikbaar, bieden we optimale verzorging van uw handen.

De nagellakken en verzorgende hand en voet producten van OPI zijn ook bij ons te koop.

Ervaringen

Wat zeggen onze klanten

"Wordt daar altijd heel vriendelijk geholpen en het email contact is ook heel erg snel."

"Een prachtige zaak. Zeer zorgvuldig en professioneel en weten echt wat ze doen. Ben heel erg blij met het resultaat. De volgende zeker ga ik zeker ook kijken bij the body Manager."

"Aardig personeel en een gemoedelijke huiselijke sfeer! Mijn moeder is goed geholpen en erg blij met haar behandeling door de schoonheidsspecialiste."

"Weer lekker behandeld!"

Get in touch

Trakteer jezelf op een manicure behandeling