Behandelingen

Ooglidcorrectie zonder snijden

Ooglidcorrectie zonder snijden

Ooglidcorrectie is een van de meest uitgevoerde cosmetische ingrepen. De correctie kan zowel plaatsvinden aan het bovenste ooglid, als aan het onderste ooglid. Bij TheBodyManager zijn we in staat ooglidcorrecties uit te voeren zonder snijden. Hiervoor maken we gebruik van een innovatieve medische methode genaamd PlexR, Plasma Next Generation.

Wat is PlexR?

PlexR biedt de mogelijkheid van ooglidcorrecties zonder snijden. Met behulp van een nieuw medisch apparaat dat alleen oppervlakkig werkt, wordt huidweefsel weggehaald zonder ongewenste warmteoverdracht naar het omliggende weefsel. Een volledig veilige en effectieve behandeling. PlexR onderscheidt zich van ooglidcorrectie met laser, ipl of radiofrequentie door het gebruik van een nieuwe generatie plasma. Deze vorm van ooglidcorrecties zonder snijden zijn een perfecte aanvulling op injectables. Het kan de resultaten optimaal ondersteunen en verbeteren. Plexr behandeling werkt ook goed bij ouderdomsvlekken, littekens en rimpels.

Deskundige ooglidcorrectie zonder snijden

Ooglidcorrecties zonder snijden worden in IJmuiden, goed bereikbaar vanaf Beverwijk, Zandvoort en Haarlem uitgevoerd door TheBodyManager. In onze drie vestigingen is professioneel personeel aanwezig die deze unieke vorm van ooglidcorrectie bij u kan uitvoeren. PlexR behandelingen zijn direct zichtbaar en blijvend. Vaak is één behandeling al voldoende.

Ervaringen

Wat zeggen onze klanten

"Wordt daar altijd heel vriendelijk geholpen en het email contact is ook heel erg snel."

"Een prachtige zaak. Zeer zorgvuldig en professioneel en weten echt wat ze doen. Ben heel erg blij met het resultaat. De volgende zeker ga ik zeker ook kijken bij the body Manager."

"Aardig personeel en een gemoedelijke huiselijke sfeer! Mijn moeder is goed geholpen en erg blij met haar behandeling door de schoonheidsspecialiste."

"Weer lekker behandeld!"

Get in touch

Trakteer jezelf op een manicure behandeling