Behandelingen

Plexr

PlexR behandelingen: de innovatieve medische methode voor soft surgery

Heeft u last van kraaienpootjes of rookrimpels, acne of littekens? Of bent u toe aan een ooglidcorrectie? Bij TheBodyManager nabij IJmuiden, gevestigd in Velsen-Zuid en goed bereikbaar,​ helpen we u graag verder met een PlexR behandeling. PlexR staat voor Plasma Next Generation en is het nieuwste medisch apparaat voor therapeuten (artsen niet praktiserend). Het is dé manier om zonder snijden en hechtingen ooglidcorrecties en liftingen van de wenkbrauwen uit te voeren.

Hoe werkt het?

Een PlexR behandeling is gebaseerd op een nieuwe generatie plasma en onderscheidt zich van andere apparaten op de markt doordat het alleen oppervlakkig werkt. Overtollig huidweefsel kan worden weggehaald zonder ongewenste warmteoverdracht naar het omliggende weefsel. Het is een volledig veilige en effectieve behandeling waarbij men niet in de huid binnendringt. Behalve dat PlexR gebruikt kan worden voor bijvoorbeeld ooglidcorrecties, kan het ook gebruikt worden voor bijvoorbeeld de vermindering van acne en kraaienpootjes. PlexR behandelingen kunnen eveneens worden ingezet voor de verwijdering van onder andere wratjes, moedervlekken, littekens en ouderdomsvlekken.

PlexR behandelingen bij TheBodyManager nabij IJmuiden, gevestigd in Velsen-Zuid en goed bereikbaar, zijn nagenoeg pijnloos. Sommige patiënten kunnen een lichte tinteling voelen tijdens de behandeling. Na de behandelingen zijn er bruinachtige korstjes zichtbaar in/op het behandelde gebied. Bij behandeling rond het ooglid kan deze iets opzwellen. Zowel de korstjes en zwelling verdwijnen na enkele dagen. Na de PlexR behandeling kunt u de huid koelen, u mag niet onder de zonnebank of in de zon zitten. Totdat de behandelde plekken volledig zijn geheeld, dient u een crème met een hoge SPF factor te gebruiken. Doet u dit niet dan heeft u kans op pigmentvlekjes op/in de huid.

PlexR behandelingen: een schitterend resultaat

De resultaten van een PlexR behandeling bij TheBodyManager nabij IJmuiden, gevestigd in Velsen-Zuid en goed bereikbaar, zijn direct zichtbaar en blijvend! In de meeste gevallen is één behandeling voldoende voor een optimaal resultaat. In sommige complexere gevallen zijn meerdere PlexR behandelingen vereist. PlexR behandelingen zijn overigens geen vervanging van injectables, maar een perfecte aanvulling daarop. Daar waar de behandeling van injectables ophoudt, kunnen we met PlexR de resultaten verbeteren.

Prijzen

Ooglidcorrectie onder v.a. € 450,-
Boven+ Onder ooglid correctie v.a. € 650,-
Rimpels/Kraaienpoten v.a. € 375

Bekijk videofragment Plexr ooglifting

Ervaringen

Wat zeggen onze klanten

"Wordt daar altijd heel vriendelijk geholpen en het email contact is ook heel erg snel."

"Een prachtige zaak. Zeer zorgvuldig en professioneel en weten echt wat ze doen. Ben heel erg blij met het resultaat. De volgende zeker ga ik zeker ook kijken bij the body Manager."

"Aardig personeel en een gemoedelijke huiselijke sfeer! Mijn moeder is goed geholpen en erg blij met haar behandeling door de schoonheidsspecialiste."

"Weer lekker behandeld!"

Get in touch

Trakteer jezelf op een manicure behandeling