Behandelingen

Rimpel fillers

Rimpel fillers behandelingen

Naast originele botulinum behandelingen worden bij TheBodyManager in IJmuiden, goed bereikbaar vanaf Haarlem, Zandvoort en Beverwijk ook unieke en innovatieve rimpel fillers geplaatst. Deze rimpel fillers worden met een fijne naald onder de huid geïnjecteerd en stimuleren de aanmaak van lichaamseigen stoffen zoals collageen.

Net even anders

Ellansé rimpel fillers combineren de voordelen van directe correctie van rimpels en lijnen en stimuleren daarnaast de aanmaak van lichaamseigen collageen. Collageen is de sleutel voor een langdurig natuurlijk effect. Het is namelijk een van de bestanddelen van de huid die ervoor zorgt dat de huid zijn gezonde (rimpelloze) structuur heeft. Dankzij het gebruik van Ellansé rimpel fillers krijgt uw huid zijn vorm en volume weer terug. Dit resulteert in een mooie, frisse en natuurlijke look die volledig bij u past. Ook gebruiken wij Teosal elastische filler, welke goedgekeurd is door de FDA.

Huidverbetering met Vampire Fillers

Een ander gebruik van rimpel fillers bij TheBodyManager in IJmuiden, goed bereikbaar vanaf Haarlem, Zandvoort en Beverwijk is Vampire Fillers. Een veilige en uiterst effectieve behandeling, waarbij we voor het verbeteren van de huid gebruikmaken van stamcellen uit uw eigen bloed. Bij de behandeling nemen we een beetje bloed bij u af dat vervolgens wordt gecentrifugeerd. Hierdoor worden de rode bloedcellen gescheiden van de bloedplaatjes, die we vervolgens weer inbrengen in uw huid.

Het gebruik van Vampire Fillers zorgt ervoor dat uw huid er weer stralend en jeugdig uitziet. Deze rimpel fillers stimuleren de aanmaak van collageen. Het beste resultaat wordt bereikt na 2 of 3 behandelingen. Daarna is uw huid zichtbaar steviger en mooier.

Ervaringen

Wat zeggen onze klanten

"Wordt daar altijd heel vriendelijk geholpen en het email contact is ook heel erg snel."

"Een prachtige zaak. Zeer zorgvuldig en professioneel en weten echt wat ze doen. Ben heel erg blij met het resultaat. De volgende zeker ga ik zeker ook kijken bij the body Manager."

"Aardig personeel en een gemoedelijke huiselijke sfeer! Mijn moeder is goed geholpen en erg blij met haar behandeling door de schoonheidsspecialiste."

"Weer lekker behandeld!"

Get in touch

Trakteer jezelf op een manicure behandeling