Behandelingen

Lippen opvullen

Lippen opvullen met fillers

Wenst u mooie, natuurlijk volle lippen? Dan kunt u ze laten opspuiten of vullen bij TheBodyManager in IJmuiden, goed bereikbaar vanaf Haarlem, Zandvoort en Beverwijk. Voor het opvullen van de lippen gebruiken we innovatieve fillers die niet alleen zorgen voor volle lippen. Deze fillers stimuleren ook de aanmaak van lichaamseigen collageen wat bijdraagt aan een beter en langduriger resultaat.

Huidverbetering en een stralende look

Veroudering kan ervoor zorgen dat uw lippen steeds minder volume hebben en dunner worden. Het kan echter ook zo zijn dat u nooit in het bezit bent geweest van volle lippen en dat wel zou willen. In beide gevallen kunt u dan uw lippen laten opvullen.

Lippen opvullen – een professionele behandeling

TheBodyManager heeft een vestiging in IJmuiden, goed bereikbaar vanaf Haarlem, Zandvoort en Beverwijk. Lippen opvullen of opspuiten gebeurt in alle drie de locaties door een deskundige cosmetisch-esthetisch arts. Het opvullen van de lippen gebeurt geheel naar wens van u als klant.

Ervaringen

Wat zeggen onze klanten

"Wordt daar altijd heel vriendelijk geholpen en het email contact is ook heel erg snel."

"Een prachtige zaak. Zeer zorgvuldig en professioneel en weten echt wat ze doen. Ben heel erg blij met het resultaat. De volgende zeker ga ik zeker ook kijken bij the body Manager."

"Aardig personeel en een gemoedelijke huiselijke sfeer! Mijn moeder is goed geholpen en erg blij met haar behandeling door de schoonheidsspecialiste."

"Weer lekker behandeld!"

Get in touch

Trakteer jezelf op een manicure behandeling