Behandelingen

Botox

Botox behandelingen
op maat

Heeft u een hekel aan rimpels? Botox behandelingen werken preventief tegen het ontstaan van statische rimpels. Het is daarnaast ook goed voor lachrimpels, fronsrimpels, zweten, een gummy smile en neerhangende mondhoeken. Bij TheBodyManager werken we ook met de originele botox®, maar ook met het diverse unieke en innovatieve rimpel fillers.

Mogelijke behandelingen

Botox heeft als doel rimpels, die worden veroorzaakt door veel spieractiviteit, te behandelen. Door het injecteren van de botox komt de spier tot rust en wordt een cosmetische verbetering bewerkstelligd. Botox is een veelgebruikte behandelingsmethode in heel Nederland. Het kan behalve bij cosmetische correcties ook gebruikt worden om overmatige activiteit van zweetklieren, tandenknarsen of migraine te verminderen. Bij TheBodyManager in IJmuiden, Beverwijk, Zandvoort en Haarlem kunnen we u in alle gevallen adviseren en bijpraten over specifieke mogelijkheden voor u.

Professionele botox behandelingen

Wilt u een botox behandeling in IJmuiden, Beverwijk, Zandvoort of Haarlem boeken? Maak dan direct een afspraak. Onze medewerkers zijn deskundig, ervaren en klantvriendelijk. In geval van zwangerschap voeren wij geen botox behandeling uit.

Ervaringen

Wat zeggen onze klanten

"Wordt daar altijd heel vriendelijk geholpen en het email contact is ook heel erg snel."

"Een prachtige zaak. Ben bij Schoonheidsspecialiste Roos geweest. Zeer zorgvuldig en professioneel en weet echt wat zij doet. Ben heel erg blij met het resultaat. De volgende zeker ga ik zeker ook bij haar collega's kijken bij the body Manager."

"Aardig personeel en een gemoedelijke huiselijke sfeer! Mijn moeder is goed geholpen en erg blij met haar permanente make up gedaan door de schoonheidsspecialiste Roos."

"Weer lekker behandeld!"

Get in touch

Trakteer jezelf op een ontspannende dag