Behandelingen

Anti-rimpel behandeling

Anti-rimpel behandeling op maat

Mensen met lachrimpels, fronsrimpels of andere storende rimpels zijn gebaat bij een anti-rimpel behandeling. Door de rimpels op te vullen ontstaat een frisse stralende look. Bij TheBodyManager in IJmuiden, goed bereikbaar vanaf Haarlem, Zandvoort en Beverwijk maken we tijdens anti-rimpel behandelingen gebruik van originele botulinum en innovatieve fillers. Welke behandeling voor u het meest geschikt is, hangt af van de soort rimpels die u kwijt wilt.

Botulinum versus fillers

Rimpels die niet zo diep zijn, vaak de mimische rimpels, kunnen we verminderen met botulinum. Diepere rimpels zijn meer gebaat bij een anti-rimpel behandeling met fillers. U heeft bij ons de keus uit Ellansé fillers, Vampire fillers, Teosyal fillers en Prophilo fillers. Unieke fillers die de aanmaak van collageen stimuleren. Teosyal fillers zijn elastisch en Prophilio fillers verstevigd de huid. Bij Vampire Fillers wordt gebruikgemaakt van stamcellen uit uw eigen bloed om rimpels te verwijderen.

Huidverbetering dankzij onze anti-rimpelbehandeling

In alle gevallen zorgen onze professionele medewerkers dat u een optimaal resultaat behaalt met de rimpelbehandeling. Door de juiste keus te maken geniet u al snel van een rimpelloze huid. Een anti-rimpel behandeling bij TheBodyManager in IJmuiden, goed bereikbaar vanaf Haarlem, Zandvoort en Beverwijk laat uw huid weer stralen!

Ervaringen

Wat zeggen onze klanten

"Wordt daar altijd heel vriendelijk geholpen en het email contact is ook heel erg snel."

"Een prachtige zaak. Zeer zorgvuldig en professioneel en weten echt wat ze doen. Ben heel erg blij met het resultaat. De volgende zeker ga ik zeker ook kijken bij the body Manager."

"Aardig personeel en een gemoedelijke huiselijke sfeer! Mijn moeder is goed geholpen en erg blij met haar behandeling door de schoonheidsspecialiste."

"Weer lekker behandeld!"

Get in touch

Trakteer jezelf op een manicure behandeling