Behandelingen

Lipolyse

Lipolyse bij The Body Manager

Lipolyse is een methode om gecontroleerd vetcellen te laten afbreken op plaatsen die met gewone afvalmethodes moeilijk bereikbaar zijn. Door middel van injecties direct in het vetweefsel worden de vetcellen op deze behandelde plekken afgebroken, in verloop van enkele weken. Het losgekomen en afgebroken vet wordt op een natuurlijke wijze door lichaam afgevoerd naar buiten via ontlasting en urine.Eenmaal afgebroken vetcellen kunnen niet meer terugkomen.
Lipolyse is hierdoor uitermate geschikt voor de behandeling van:

  • love handles/zwembandjes
  • onderkin en/of hamsterwangen en kaaklijn
  • exta rugplooien, schouder plooien

Lipolyse Behandeling

Met kleine naaldjes wordt de werkzame stof direct onder de huid in het vetweefsel ingebracht. De vetceloplossende werking treedt meteen in en houdt nog enkele weken aan. Het visuele effect is pas duidelijk te zien na 6-8 weken en wordt na iedere behandeling duidelijker. Het afgebroken vet wordt op normale natuurlijke wijze via nier/urine en lever/ontlasting uitgescheiden, zoals bij afvallen. De huid slinkt met het vet mee. Bij de meeste mensen zijn (afhankelijk van de plaats en de dikte van het vetweefsel) 2 tot 3 behandelingen nodig. Aan te raden is om tijdens de behandelingen de calorie inname te beperken. Meer dan 80% van de behandelde mensen is tevreden. Ongeveer 5-8% reageert niet of nauwelijks op de behandeling ( de reden hiervan is onbekend), dit laatste wordt al duidelijk na de eerste behandeling.

Werkzame stof

De werkzame stof is Desoxycholine zuur en Phosphatidylcholine (PPTC); een uit sojabonen gewonnen vetcelwand oplossend enzym. PPTC is een normaal in het lichaam voorkomende stof die door de natuur al gemaakt is voor zijn vetceloplossend vermogen (in planten en dieren en mensen). Het PPTC wordt ook al jaren in ziekenhuizen gebruikt om cholesterol te verlagen en vetembolien op te lossen in bloed. Evenals het Desoxycholine zuur. In ongezuiverde vorm is het bekend onder de naam lecithine en wordt al jaren in voeding gebruikt (o.a. bij productie chocoladerepen).

Ervaringen

Wat zeggen onze klanten

"Wordt daar altijd heel vriendelijk geholpen en het email contact is ook heel erg snel."

"Een prachtige zaak. Zeer zorgvuldig en professioneel en weten echt wat ze doen. Ben heel erg blij met het resultaat. De volgende zeker ga ik zeker ook kijken bij the body Manager."

"Aardig personeel en een gemoedelijke huiselijke sfeer! Mijn moeder is goed geholpen en erg blij met haar behandeling door de schoonheidsspecialiste."

"Weer lekker behandeld!"

Get in touch

Trakteer jezelf op een manicure behandeling