Behandelingen

Botulinum

Botulinum behandelingen
op maat

Heeft u een hekel aan rimpels? Botulinum behandelingen werken preventief tegen het ontstaan van statische rimpels. Het is daarnaast ook goed voor lachrimpels, fronsrimpels, zweten, een gummy smile en neerhangende mondhoeken. Bij TheBodyManager werken we ook met de originele botulinum , maar ook met het diverse unieke en innovatieve rimpel fillers.

Mogelijke behandelingen

Botulinum heeft als doel rimpels, die worden veroorzaakt door veel spieractiviteit, te behandelen. Door het injecteren van de botulinum komt de spier tot rust en wordt een cosmetische verbetering bewerkstelligd. Botulinum is een veelgebruikte behandelingsmethode in heel Nederland. Het kan behalve bij cosmetische correcties ook gebruikt worden om overmatige activiteit van zweetklieren, tandenknarsen of migraine te verminderen. Bij TheBodyManager in IJmuiden, goed bereikbaar vanaf Beverwijk, Zandvoort en Haarlem kunnen we u in alle gevallen adviseren en bijpraten over specifieke mogelijkheden voor u.

Professionele botulinum​ behandelingen

Wilt u een botulinum behandeling in IJmuiden, goed bereikbaar vanaf Beverwijk, Zandvoort of Haarlem boeken? Maak dan direct een afspraak. Onze medewerkers zijn deskundig, ervaren en klantvriendelijk. In geval van zwangerschap voeren wij geen botulinum behandeling uit.

Ervaringen

Wat zeggen onze klanten

"Wordt daar altijd heel vriendelijk geholpen en het email contact is ook heel erg snel."

"Een prachtige zaak. Zeer zorgvuldig en professioneel en weten echt wat ze doen. Ben heel erg blij met het resultaat. De volgende zeker ga ik zeker ook kijken bij the body Manager."

"Aardig personeel en een gemoedelijke huiselijke sfeer! Mijn moeder is goed geholpen en erg blij met haar behandeling door de schoonheidsspecialiste."

"Weer lekker behandeld!"

Get in touch

Trakteer jezelf op een manicure behandeling